zamknij× Zadzwoń 71 307 45 67


O nas



Tworzymy to miejsce z pasją

Młody dynamiczny zespół, który powstał z przyjaźni do kuchni japońskiej. Historia każdego z nas jest inna. Prowadziliśmy bardziej i mniej znane restauracje, jeździliśmy po świecie, zdobywaliśmy doświadczenie w różnych kuchniach.

Obecnie Tworzymy zgrany zespół, dbający o jakość i zadowolenie naszych gości.

Marcin

Właściciel, Prezes

Swoją przygodę z gastronomią zaczynał 14 lat temu. Podstawy zarządzania i pracy w kuchni poparte kursem menadżerskim. Czynny kucharz, sushi master. Współtwórca innych restauracji. Prywatnie czynny zawodnik squsha, uśmiechnięty tato małego Nikosia. Pozytywnie nastawiony do życia, lubiący podróżować razem z żoną Dorotą.

Doświadczenie:

  • prowadzenie cateringów,
  • 6 lat pracy jako sushi master w 4 restauracjach,
  • ponad 5 letnie zarządzanie restauracjami,
  • współtwórca aplikacji FOODILE

Email: marcin.kleczynski1@gmail.com
Telefon: 602 528 938


Paweł

Właściciel, II Prezes

Swoją przygodę z gastronomią zaczynał 6 lat temu. Szybko osiągał kolejne szczeble restauracyjnej hierarchii, prowadzące w końcu do otwarcia pierwszej własnej restauracji. Szybko się uczy, posiada wiele umiejętności ułatwiające kierowaniem zespołem. Prywatnie fan bilarda, uśmiechnięty i lubiący ludzi.

Doświadczenie:

  • prowadzenie zespołu kierowców,
  • 6 lat pracy w gastronomii,
  • współtwórca aplikacji FOODILE

Email: brzuszek.pawel@gmail.com
Telefon: 508 260 102


Michał

Menager / Sushi-master

Michał

Menager / Sushi-master

Świeżo mianowany szef sushimasterów, pasjonat sushi. Zawsze ciekawy nowych smaków i technik. Cały czas się rozwija i szlifuje swój warsztat. Pomimo młodego wieku już posiada ogromną wiedzę i umiejętności. Jego autorskie zestawy omakase zachwycają naszych gości.

Bartek

Sushi-master

Bartek

Sushi-master

Jako sushimaster realizuje się od ponad 6 lat i ani myśli tego zmieniać. Dzięki doświadczeniu jest w stanie sprostać najbardziej skomplikowanym i wymagającym życzeniom naszych gości. Pracuje szybko i dokładnie, a jego omlety tamago nie mają sobie równych.

Kamil

Kucharz / szef kuchni

Kamil

Kucharz / szef kuchni

Pilny i pracowity. Lubi wyzwania. Chłonie wiedzę w kuchni starając się rozwijać z każdym dniem. Perfekcjonista przy każdym talerzu czy misce.

Kamila

Kucharz

Kamila

Kucharz

Opanowany i spokojny zastępca szefa kuchni. Dołączyła do nas nie dawno, ale od pierwszego dnia wiedzieliśmy, że jest to dziewczyna z charakterem. Dzięki ogromnemu doświadczeniu, które nabyła w wielu Wrocławskich restauracjach, błyskawicznie wpasowała się do naszej załogi. Na co dzień uśmiechnięta i bardzo dokładna w wypełnianiu swoich obowiązków.

Adrian

Kucharz

Adrian

Kucharz

Wspiera załogę gdy tylko pozwala mu na to czas i wszyscy go uwielbiamy. Opoka spokoju w nawet najbardziej kryzysowych sytuacjach. Profesjonalista w każdym calu. Prywatnie wysportowany, uśmiechnięty, chłopak o wielu zainteresowaniach. Jeśli chcecie spróbować jego wykonania naszych dań możecie go u nas spotkać w niektóre weekendy.

Aldona

Obsługa

Aldona

Obsługa

Dziewczyna na medal. W krótkim czasie pokazała znajomość najwyższych standardów obowiązujących w gastronomii. SUSHI I RAMEN nie mają przed nią żadnych tajemnic.

Kamila

Menager / Obsługa

Kamila

Menager / Obsługa

Niezawodna, posiadająca ogromną wiedzę na wszystkie tematy związane z kuchnią japońską. Rzadko pojawia się za barem, ale gdy już się na nią trafi jedno jest pewne - 100000% satysfakcji. Cały zespół obsługi jest jej dzieckiem.